Ontdek ons aanbod als weddingplanner

Zijn jullie ondernemend, gestructureerd en in staat om jullie trouw zelf te organiseren? Misschien zoek je dan enkel iemand om op de dag zelf alles in goede banen te leiden. Ik zorg voor een handig draaiboek dat door elke leverancier op voorhand wordt ontvangen en zorgt voor een vlot verloop van de dag.

Want op je trouwdag…hoe graag je de touwtjes ook in handen houdt,  trust me… I know the feeling, hoor je echter zonder zorgen te genieten.

Tijdens de aanloop naar jullie huwelijksfeest en gedurende de trouwdag zelf ben ik jullie rechterhand en vertrouwenspersoon. Maar ook het aanspreekpunt van de genodigden.

Meer inzicht krijgen in welke taken ik zoal vervul tijdens de huwelijksbegeleiding?

ask me
huwelijksbegeleiding
vormgeving ceremonie

Ik luister, ik schrijf, ik spreek.

Bij het verloop van een ceremonie dienen veel vragen beantwoord te worden. Wie komt er aan het woord, welke muziek en hoeveel liedjes, wat met onze geloften? Een ceremonie mag niet te langdradig worden maar moet toch alles bevatten. Veel om over na te denken.

Nadat ik naar jullie verhaal heb geluisterd ga ik aan de slag met de uitwerking van jullie ceremonie. Dit wordt een mix van ontroerende blikken en lachende gezichten. Jullie bepalen wie of wat er deel van uitmaakt en ik zorg dat alles naadloos in elkaar loopt. Zo weet iedere deelnemer wat wanneer mag gebeuren.

De ceremonie krijgt structuur en geeft volledig weer wie, en hoe jullie zijn. Origineel en uniek. Iedereen leunt achterover, geniet, en luistert mee… ook jullie.

Geprikkeld?

let's meet

De planning van jullie dag volledig uit handen geven, of hebben jullie graag zelf wat inspraak? Beiden kan. Ik maak telkens offertes op maat, afhankelijk voor wat jullie mij nodig hebben.

Als eerste luister ik naar jullie wensen en reik ik suggesties aan. Vervolgens ga ik aan de slag met de volledige uitwerking van het concept en breng ik het, samen met jullie, tot leven.

Dit alles wordt duidelijk in een geheel vrijblijvend kennismakingsgesprek. Hierbij schets ik meteen wat de mogelijkheden zijn binnen jullie verwachtingen. Op die manier merken jullie snel of ik de geschikte persoon ben waarmee jullie mee willen samenwerken.

let's find out
huwelijksplanning

Weddingplanner pakketten

Wens je een combinatie van bovenstaande formules?

tell me more